Web pro prezentaci a organizaci činnosti sportovního oddílu - David, Tomáš; Vojíř, Stanislav; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
V současné době potřebují i sportovní oddíly a další organizace poskytující volnočasové aktivity svoji online prezentaci. Cílem práce je vytvořit webové stránky pro oddíl SZTM ROB Liberec, z.s., které budou oddíl důstojně reprezentovat, budou lépe podporovat organizaci činnosti oddílu a přispějí k aktivnímu sdílení informací mezi členy oddílu. V první části práce se nachází krátké představení rádiového orientačního běhu, popis oddílu SZTM ROB Liberec, z.s. a původních webových stránek oddílu. V následující části je provedena analýza požadavků a na základě této analýzy stanoveny funkce webu. V rámci analýzy požadavků je provedeno dotazníkové šetření mezi členy oddílu, stanoveny cílové skupiny a jejich potřeby a provedena rešerše konkurenčních webů. Dále je navrhnuta struktura nového webu s jednotlivými wireframy a vytvořen grafický návrh. Následuje implementace webu za použití CMS WordPress a popis použitých pluginů. Po implementaci byl web naplněn obsahem, uživatelsky otestován, optimalizován a byla analyzována návštěvnost. Webové stránky byly spuštěny do provozu a jsou oddílem SZTM ROB Liberec, z.s. i jeho členy aktivně využívány a uspokojují všechny jejich potřeby.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses