Použití model driven architecture v solution architecture - Omacht, Jiří; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato bakalářská práce ukazuje spojení Model Driven Architecture se Solution Architecture a předvádí koncept tohoto spojení na teoretickém příkladu tvorby softwaru pro knihovnu. Autor vycházel z analýzy dokumentů, komparace přístupů a jeho pozorování z praxe. Ukázal možný způsob implementace těchto přístupů a vytvořil návrh aplikace Knihovna. Výsledek ukazuje, že je tento koncept teoreticky implementovatelný.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses