Informační systém pro správu výukových kurzů programování - Svoboda, Petr; Nguyen, Viet Bach; Pejčoch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Informační systémy pro správu výukových kurzů se zabývají správou kurzů a jejich nedílnými součástmi. Bakalářská práce pojednává o postupu vytváření informačního systému pro správu výukových kurzů programování. Cílem této práce je navrhnout a implementovat systém pro správu výukových kurzů do společnosti poskytující kurzy programování s ohledem na možnost použití systému i v jiných společnostech. S klientem je nejprve sestaven seznam požadavků a funkcionalit, které očekává od systému. Poté je provedena analýza podnikových procesů, systémů dostupných na trhu a krátce je věnováno analýze koncového uživatele. Dále se práce zaměřuje na popis použitých technologií a návrh aplikace, který je schválen klientem. Dále je tento systém implementován a spuštěn v testovacím režimu pro provedení testování lektory a klientem. V poslední řadě se práce zaměřuje na sestavení možného plánu nasazení systému a možnosti budoucího rozšíření. Hlavním výsledkem celé práce je systém, který je naimplementován a odsouhlasen klientem.
Vedoucí práce: Viet Bach Nguyen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses