Tvorba rozpočtových scénářů na datech konkrétního podniku - Petrová, Šárka; Hetfleiš, Vladislav; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce seznamuje s tématem tvorby rozpočtových scénářů. Po popsání rozpočtu je navázáno na plánování v době nejistot, jaké rizikové faktory mohou působit na podnik a jak s těmito rizikovými faktory lze pracovat za pomocí scénářů. Dále se práce věnuje sestavení rozpočtových scénářů na datech konkrétního podniku. Tyto rozpočtové scénáře jsou následně porovnány a zhodnoceny. Na základě výsledků rozpočtových scénářů a také identifikace dalších možných rizikových faktorů jsou stanovena doporučení pro podnik.
Vedoucí práce: Vladislav Hetfleiš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses