Problematika zaměstnávání cizinců - Nováková, Pavla; Černá, Daniela; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Vnímání a způsob, jakým nahlížíme na ostatní, je ovlivněno našimi předsudky, zkušenostmi z minulosti a percepční obranou. Kulturní diverzita na pracovišti je něco, s čím přichází jedinci do kontaktu čím dál častěji. Její správné uchopení a nastavení daného týmu je základem pro správné fungování. Cílem této práce je zjistit, jaký mají čeští pracovníci pohled na zahraniční pracovníky, jak zahraniční pracovníci vnímají chování českých pracovníků vůči nim samotným, a jestli se vnímání a pohled po určité době společné existenci na pracovišti mění.
Vedoucí práce: Daniela Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses