Analýza a využití ICT na středních školách se zaměřením na informační technologie - Branžovský, Tomáš; Radváková, Věra; Pavlíček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem práce bylo zjistit na základě získaných dat jaké vybavení mají na středních odborných školách vyučující obor informační technologie k dispozici a jak vybavení využívají ve vyučování. Práce je rozdělená do teoretické a praktické části. Kapitoly teoretické části jsou zaměřeny na informační a komunikační technologie, kurikulární dokumenty Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a analýzou konkrétních kurikulárních dokumentů, které na školách využívají. Praktická část práce analyzuje získaná data z řízených rozhovorů, pozorování autora a dotazníkového šetření. V závěru práce jsou shrnuty všechny důležité výsledky práce.
Vedoucí práce: Věra Radváková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses