Komunitní portál pro uživatele služeb XDENT a LABINO - Lajtkep, Matěj; Vojíř, Stanislav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Společnost Infinity Energy s.r.o. se zabývá vývojem webových aplikací, které mají za cíl usnadnit práci stomatologům a laborantům. Pro tento účel tato společnost vyvinula aplikace XDENT a LABINO. V současné době ale uživatelé nemají jednoduché a jednoznačné řešení pro výměnu informací mezi sebou, získání návodů a vyjádření zpětné vazby. Tato bakalářská práce má za cíl navrhnout a implementovat webovou aplikaci s názvem „Infinity Community“, která uživatelům aplikací XDENT a LABINO umožní jednoduše sdílet a získávat informace, zobrazit návody a vyjádřit zpětnou vazbu k aplikacím XDENT a LABINO. Práce nejprve seznámí čtenáře s aplikacemi XDENT, LABINO, jejich uživatelskou základnou a současnými problémy. Dále je provedena analýza požadavků pro první verzi a jsou analyzována dostupná řešení. Po této analýze je proveden samotný návrh aplikace. Součástí této práce je také seznámení s důležitými technologiemi, které byly využity k implementaci této aplikace. V další části autor popisuje zajímavější části aplikace. Dále pak bude popsán průběh testování aplikace a k jakým výsledkům testování vedlo. Na závěr byla aplikace otestována a spuštěna do testovacího provozu.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses