Uplatnění UX přístupu v redesignu webové stránky - Joska, Radim; Šedivá, Zuzana, 1961-; Provazníková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh a prototyp na zlepšení webových stránek malé firmy, která poskytuje služby týkající se prodeje a servisu vysokozdvižných a paletových vozíků. Cílem designu je vyšší atraktivnost webových stránek, které se stanou více uživatelsky přívětivé, čímž lze zvýšit množství stávajících i nových klientů. Práce nejprve definuje základní pojmy, zejm. UX a UI, popisuje faktory a principy UX. Dále se práce věnuje vztahu mezi UX a webem. Následující část analyzuje stav zkoumaných webových stránek, potřeby uživatelů a majitele firmy a identifikuje klíčové oblasti, které je potřeba přizpůsobit uživateli. Výstupem práce je návrh webových stránek a jejich prototyp.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses