Návrh a realizace webových stránek pro živnostníka dřevovýroby - Tran, Duy Anh; Šedivá, Zuzana, 1961-; Minář, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Hlavním cílem práce je redesign stávajících webových stránek v systému WordPress. V práci jsou popsány základní principy a metody řešení webové stránky včetně responzivního designu, SEO optimalizace a uživatelské přístupnosti. Dále je provedena analýza stávajícího stavu, analýza konkurenčních webů a identifikace uživatelských požadavků. Na základě této analýzy je vytvořen návrh řešení a vytvoření funkčního prototypu. V práci jsou dále popsány fáze implementace, testovací scénáře, metodika testování a vyhodnocení zpětné vazby uživatelů. Závěrem jsou shrnuty výsledky práce a uvedeny možnosti budoucího rozvoje webových stránek pro živnostníka dřevovýroby.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses