Kanadské kulturní standardy v pracovním prostředí - Švajnerová, Martina; Nový, Ivan, 1956-; Háša, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této diplomové práce je identifikovat kanadské kulturní standardy v pracovním prostředí. Práce popisuje národní kulturu, objasňuje pojem kulturní šok, vysvětluje jeho fáze a charakterizuje jednotlivé kulturní standardy a dimenze, které jsou následně porovnány se zjištěnými daty v empirické části. Výzkum je proveden prostřednictvím polostrukturovaných hloubkových rozhovorů s Čechy, kteří mají zkušenosti z kanadského pracovního prostředí v anglofonní části Kanady. Vedlejším cílem této práce je stanovení praktických doporučení, která mohou být nápomocná českým občanům při střetu s kanadskou kulturou.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses