Analýza náborového procesu ve společnosti ABC - Rusu, Ioana (2023)
Diplomová práce analyzuje náborový proces ve vybrané organizaci působící v oblasti relokací, se zaměřením na klíčovou pozici relokačního konzultanta. Cílem práce je zmapovat současný stav náboru, odhalit jeho silné a slabé stránky a navrhnout doporučení pro zefektivnění procesu. Práce se skládá z teoretické, metodologické a empirické části, přičemž teoretická část definuje základní pojmy a procesy spojené s náborem, metodologická část stanovuje cíle a výzkumné otázky a popisuje použité metody, a empirická část popisuje náborový proces ve zkoumané společnosti na základě interních informací, pozorování, dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů. Výsledkem práce jsou doporučení pro zlepšení náborového procesu, která poslouží jako podnět k žádoucím změnám v organizaci.