Analýza náborového procesu ve společnosti ABC - Rusu, Ioana; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce analyzuje náborový proces ve vybrané organizaci působící v oblasti relokací, se zaměřením na klíčovou pozici relokačního konzultanta. Cílem práce je zmapovat současný stav náboru, odhalit jeho silné a slabé stránky a navrhnout doporučení pro zefektivnění procesu. Práce se skládá z teoretické, metodologické a empirické části, přičemž teoretická část definuje základní pojmy a procesy spojené s náborem, metodologická část stanovuje cíle a výzkumné otázky a popisuje použité metody, a empirická část popisuje náborový proces ve zkoumané společnosti na základě interních informací, pozorování, dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů. Výsledkem práce jsou doporučení pro zlepšení náborového procesu, která poslouží jako podnět k žádoucím změnám v organizaci.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses