Analýza onboardingového procesu adidas ČR s.r.o. - Pancová, Kristýna; Legnerová, Kateřina, 1965-; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce je zaměřena na onboardingový proces nových zaměstnanců společnosti adidas ČR s.r.o. a návrh interního onboardingové portálu, který má za cíl zlepšit tento proces. Teoretická část práce se věnuje personálnímu řízení z celostního pohledu a klíčovým tématům adaptačního procesu. Cílem práce je provést analýzu stávajícího onboarding procesu a navrhnout vlastní onboardingový portál, který bude sloužit jako jednotné místo pro všechny základní postupy a funkce adaptačního procesu. Hlavním záměrem navrhovaného portálu je minimalizace rizik a využití příležitostí, které byly identifikovány v rámci SWOT analýzy. V závěru práce jsou vyhodnoceny silné a slabé stránky návrhu onboardingového portálu.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses