Psychologická péče jako nový zaměstnanecký benefit - Grollová, Karolína; Legnerová, Kateřina, 1965-; Buchbauer, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová́ práce se zabývá tématem psychologické péče v rámci zaměstnaneckých benefitů v organizaci. Cílem práce je prozkoumání a vyhodnocení psychologické péče jakožto nového možného zaměstnaneckého benefitu v konkrétní společnosti a má posloužit jako podklad a analýza pro zvolenou firmu Lundegaard. Teoretická část práce se věnuje rešerši literatury, která je potřebná k pochopení problematiky. V praktické části je představena společnost, ve které je výzkum prováděn, a následně je pomocí kvantitativního šetření analyzován zájem a postoje zaměstnanců o psychologickou péči jako možný zaměstnanecký benefit. Ze shrnutých výsledků je vyhodnocen zájem zaměstnanců a zároveň jsou navržena doporučení, která by měla sloužit podniku jako podklad pro budoucí rozhodování.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses