Informační architektura a obsahový design pro sportovní e-shop - Kohout, Matyáš (2023)
Bakalářská práce „Informační architektura a obsahový design pro sportovní e-shop“ si klade za cíl návrh změn ve stávající informační architektuře e-shopu Ragbyobchod.cz. V rámci práce je popsán kontext fungování daného subjektu na trhu a teoretické základy dané problematiky. Z těchto částí vychází popis současné podoby informační architektury e-shopu Ragbyobchod.cz, analýza struktury fungování podobných subjektů a vzájemné porovnání. V praktické části je zdokumentován postup tvorby návrhu nové informační architektury, založený na předchozích poznatcích. Výsledkem celé práce je soubor konkrétních doporučení a dalších materiálů, na jejichž základě je možné aplikovat novou informační architekturu do stávajícího rozhraní e-shopu Ragbyobchod.cz.