Optimalizace kreativních procesů - rozšíření metodických karet - Gorbenko, Anton; Vondra, Zdeněk; Stiebitz, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou kreativních procesů a souvisejících témat jako kreativní myšlení a kreativní metody, za účelem rozšíření metodické pomůcky Lorem Ipsum o další účinné metody pro tvorbu kreativní komunikace, vylepšení procesního fungování pomůcky a ve výsledku - dosažení spokojenosti uživatelů s její účinností. Teoretická část popisuje základní principy kreativních procesů z různých úhlů pohledu a zkoumá význam jednotlivých fází kreativních modelů. V praktické části byly definovany a zapracovány možnosti pro optimalizaci metodické pomůcky Lorem Ipsum na základě vzájemného porovnání kreativních modelů. Přínos této práce spočívá v rozšíření metodické pomůcky o 16 kreativních metod a 2 zcela nové fáze v rámci konceptu Lorem Ipsum – přípravnou a závěrečnou. Výsledkem je splnění stanoveného cíle a dosažení 83 % ukazatele spokojenosti s celkovou účinností metodické pomůcky při testování na vzorku 21 členů cílových skupiny.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses