Analýza dopadu koronavirové krize na českou Extraligu ledního hokeje mezi lety 2020 a 2022 - Vopat, Lukáš; Váňa, Daniel; Kozák, Jan, 1990-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá dopadem koronavirové krize na Český hokej a Extraligu ledního hokeje. V teoretické části jsou popsány základní principy financování sportu s následným převedením na lední hokej v České republice. Praktická část se zaměřuje na detailní analýzu covidem-19 ovlivněných hokejových sezon. Rozboru je podroben Český svaz ledního hokeje, extraligový klub HC Sparta Praha a mládežnický spolek HC Litvínov. Analyzovány jsou meziroční změny vybraných ukazatelů, nákladů, výnosů a výsledků hospodaření za daný kalendářní rok.
Vedoucí práce: Daniel Váňa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses