Analýza a zefektívnenie procesu náboru zamestnancov v korporácii XYZ - Kiapešová, Adriana (2023)
Cieľom diplomovej práce je odhaliť silné a slabé stránky procesu získavania a výberu zamestnancov a na základe týchto poznaní navrhnúť odporúčania, ktoré by viedli k zvýšeniu efektívnosti súčasného stavu v korporácii XYZ. Hlavnými metódami výskumu je kvalitatívne šetrenie v podobe štruktúrovaných rozhovorov s IT recruitermi 3 popredných spoločností v danom obore a kvantitatívne šetrenie v podobe online dotazovania v rámci, ktorého viac ako 70 respondentov odpovedalo na otázky viazané na tému spokojnosti s výberovým procesom v korporácii XYZ. Výsledky kvantitatívneho výskumu sú spracované do tabuliek, ktoré sú následne komplexne zanalyzované a okomentované.