Návrh a vývoj pluginu do CMS WordPress pro interaktivní rámcové kalkulace - Jandák, Jakub (2023)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací zásuvného modulu do systému WordPress, pro vytváření interaktivních rámcových kalkulací. Finální produkt je zaměřen na menší firmy a jednotlivce, kteří využívají systém WordPress pro správu svých webových stránek a chtějí do nich přidat interaktivní kalkulačky pro výpočet kvantitativních položek. Aplikace má pak za úkol zjednodušit tvorbu a úpravu zmíněných položek a kalkulací. Aplikace je postavena na programovacích jazycích PHP a JavaScript. Využívá vestavěných funkcí od WordPress API. Práce začíná analýzou studií konkurence a končí testováním naimplementovaného modulu a jeho distribucí.