Návrh a vývoj pluginu do CMS WordPress pro interaktivní rámcové kalkulace - Jandák, Jakub; Smutný, Zdeněk; Chudán, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací zásuvného modulu do systému WordPress, pro vytváření interaktivních rámcových kalkulací. Finální produkt je zaměřen na menší firmy a jednotlivce, kteří využívají systém WordPress pro správu svých webových stránek a chtějí do nich přidat interaktivní kalkulačky pro výpočet kvantitativních položek. Aplikace má pak za úkol zjednodušit tvorbu a úpravu zmíněných položek a kalkulací. Aplikace je postavena na programovacích jazycích PHP a JavaScript. Využívá vestavěných funkcí od WordPress API. Práce začíná analýzou studií konkurence a končí testováním naimplementovaného modulu a jeho distribucí.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses