Návrh a implementace webu pro společenství včelařů - Gololobova, Darya; Korčák, Jiří, 1994-; Syrovátková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implementaci webového prostředí pro společenství včelařů. Cílem práce je vytvořit moderní a funkční web, který bude sloužit jako informační a komunikační platforma pro včelařskou komunitu. Teoretická část popisuje proces tvoření webdesignu, dále se věnuje prvkům webdesignu, například rozložení a vizuální hierarchii, barevné paletě, typografii a obrázkům, a také responzivnímu designu a systému správy obsahu. Na závěr teoretické časti jsou představeny trendy v oblasti web designu. V praktické častí se provádí interní analýza spolku a analýza webových stránek konkurence. V této částí se popisují požadavky na nový web Bal-Ara, včetně cílové skupiny uživatelů, funkčních a nefunkčních požadavků. Na základě těchto údajů je vytvořen návrh webových stránek s následnou implementací. Na konci práce se provádí testování, které může pomoci následnému rozvoji webových stránek. Výstupem práce je funkční webová stránka pro společenství včelařů.
Vedoucí práce: Jiří Korčák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses