Uloženie live dát z hry Eve online do databázy a ich následná vizualizácia - Karička, Nicolas; Syrovátková, Jana; Sedláček, Jiří, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cieľom tejto bakalárskej práce je vytvoriť interaktívne dashboardy, ktoré pomôžu hráčom hry Eve online v rozhodovaní sa pri hre. Kvôli tomuto cieľu je v práci predstavená hra Eve online, je vytvorená databáza pre uloženie dát potrebných k vizualizácii a vytvorený kód, ktorý databázu napĺňa pomocou verejne dostupného websocketu. Dáta nazbierané v časovom úseku sú potom upravené a je z nich vytvorených niekoľko dashboardov. V práci sú vysvetlené jednotlivé kroky vedúce k výslednej vizualizácii a ich dôvody. Každý z dashboardov je popísaný a je vysvetlené ako ich efektívne používať. Jednotlivé dashboardy podávajú informácie o jednotlivých lodiach, často používaných zbraniach, solárnych systémoch, korporáciách, alianciách, ich členoch a podobne. V celku vytvárajú jednoduchú pomôcku pri hraní Eve online.
Vedoucí práce: Jana Syrovátková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses