Implementace chatbota ve vzdělávací instituci - Myška, Michal; Palovská, Helena, 1959-; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem práce je navrhnout a implementovat chatbota, program pro automatizovanou komunikaci s lidmi, pro webové stránky vzdělávací instituce. První část práce představí samotnou technologii, její historii, vývoj a současnost. Pro potřeby návrhu a implementace chatbota je proveden průzkum trhu pro volbu vyhovující platformy, na které bude chatbot postaven. Druhá část práce je praktický příklad návrhu a implementace chatbota. Chatbot je tvořen pro vzdělávací instituci se specifickými požadavky. Pro správné pochopení požadavků a celkového chodu instituce, byla uskutečněna jednání formou schůze mezi mou osobou, zřizovatelkami školy, sekretariátem a marketérkou společnosti. Na základě jednání se zvolí platforma pro vývoj chatbota a vytvoří se návrh, který se následně implementuje na webové stránky školní instituce. Chatbot přispěje návštěvníkům stránky především k urychlení a usnadnění dohledávání potřebných informací, bez nutnosti komunikace s živým člověkem. Poslední část práce se věnuje vyhodnocení úspěšnosti návrhu a integraci chatbota.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses