Sada dobrých praktik pro automatizaci testů pomocí Robot Framework a technologie OCR - Bruna, Richard (2023)
Bakalářská práce se zabývá navržením sady dobrých praktik pro automatizaci testů s nástrojem Robot Framework a technologie optického rozpoznávání znaků (Angl. Optical character recognition, dále jen OCR). Hlavním cílem této práce je sestavení sady ověřených praktik s využitím zmíněných technologií. Práce je rozdělená na dvě iterace, přičemž první iterací je navržení dobrých praktik pro automatizaci testů a ověření těchto praktik formou kvalitativního rozhovoru s experty z oboru. Druhou iterací je obohacení vzniklých praktik o testování s OCR, přičemž praktiky vznikly ze zkušeností z použití této technologie na dvou reálných aplikacích. Výstupem této práce je ověřená sada dobrých praktik pro testování s technologií Robot Framework a OCR.