Sada dobrých praktik pro automatizaci testů pomocí Robot Framework a technologie OCR - Bruna, Richard; Doležel, Michal; Falada, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Bakalářská práce se zabývá navržením sady dobrých praktik pro automatizaci testů s nástrojem Robot Framework a technologie optického rozpoznávání znaků (Angl. Optical character recognition, dále jen OCR). Hlavním cílem této práce je sestavení sady ověřených praktik s využitím zmíněných technologií. Práce je rozdělená na dvě iterace, přičemž první iterací je navržení dobrých praktik pro automatizaci testů a ověření těchto praktik formou kvalitativního rozhovoru s experty z oboru. Druhou iterací je obohacení vzniklých praktik o testování s OCR, přičemž praktiky vznikly ze zkušeností z použití této technologie na dvou reálných aplikacích. Výstupem této práce je ověřená sada dobrých praktik pro testování s technologií Robot Framework a OCR.
Vedoucí práce: Michal Doležel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses