Sociální sítě jako marketingový nástroj vybraného typu organizací - Sychra, Petr; Sudzina, František; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Bakalářská práce se zabývá využitím sociálních sítí kandidátů na prezidenta v prezidentských volbách 2023. Obsahem je prozkoumat způsob a formu komunikace volební kampaně jednotlivých kandidátů. Tohoto cíle je dosaženo pomocí analýzy profilů kandidátů na vybraných sociálních sítích. Úvodní část je teoretická a zabývá se pojmy jako je marketing, marketingový mix, politický marketing a online marketing. V teoretické části budou také představeny sociální sítě Facebook, Instagram, Twitter, TikTok a YouTube. Praktická část je zaměřená na analýzu kampaní kandidátů na prezidenta republiky v roce 2023. Na sociálních sítích jsou sledovány profily kandidátů a je rozebírán dosah na cílové skupiny voličů.
Vedoucí práce: František Sudzina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses