Populární karetní hry z pohledu teorie her - Láska, Jiří; Chrobok, Viktor; Rejthar, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Sběratelské karetní hry se postupem času staly velice kompetitivním prostředím, je tedy zajisté třeba zkoumat to, jak může hráč zvýšit svoji úspěšnost ve hře. Tato práce se zabývá sběratelskou karetní hrou Legends of Runeterra z pohledu teorie her právě pro provedení takového výzkumu. Hlavním cílem práce je vytvořit simulaci hry Legends of Runeterra a následné na základě simulace vytvořit data. Teoretická část práce se zabývá rozborem relevantních témat z teorie her a simulace. Praktická část se pak zabývá samotným vytvořením a popsáním simulace, procesem zvolení parametrů a interpretací dat z ní získaných. S pomocí závěrů z výsledků simulací a dalších zdrojů z komunity Legends of Runeterra nakonec autor prezentuje praktická doporučení pro zlepšení výsledků v daném titulu. Výsledky práce jsou simulační program, data ze simulačního programu získaná, poznatky získané z těchto dat a praktické doporučení pro hráče.
Vedoucí práce: Viktor Chrobok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses