Nová Sofie - Vlachová, Alena; Červinka, Martin; Streblov, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato práce se zaměřuje na vývoj developerského projektu k rozvoji Sofijského náměstí v Praze z pohledu městského developera. Cílem práce je analyzovat a navrhnout plán výstavby rezidenční a retailové zástavby a domu pro seniory v této lokalitě. Práce je rozdělena do čtyř hlavních částí – obchodní, stavební, finanční a právní. Práce je řešena formou případové studie. Cílem práce je poskytnout ucelený a komplexní pohled na výzvy a příležitosti spojené s tímto developerským projektem a navrhnout optimální řešení pro rozvoj Sofijského náměstí v Praze. V rámci práce jsou použity různé metody a nástroje pro analýzu obchodního potenciálu, stavebních a technických aspektů, finančních a právních aspektů projektu. Výsledkem práce je komplexní plán výstavby a implementace projektu, který by mohl být použit pro další rozvoj Sofijského náměstí v Praze.
Vedoucí práce: Martin Červinka
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet