Modrá čtvrť - Sklenářová, Nikola (2023)
Developerský projekt Modrá čtvrť si klade za cíl revitalizovat transformační území Sofijské náměstí na Praze 12. Hlavní dominantou celého projektu je rezidenční bydlení a rozsáhlý park, dále jsou v projektu navrženy obchodní jednotky. Celá transformace proběhne pod záštitou pražského developera a část území bude vybudována soukromým developerem. Klademe si za cíl vytvoření místa pro život a příjemné trávení volného času. Projekt bude splňovat moderní požadavky a bude reflektovat potřeby veřejnosti i města. V projektu je navržené nájemní bydlení.