Modrá Štvrť - Fechter, Roman; Kaizr, Jaroslav; Tomaščík, Rastislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Developerský projekt Modrá Štvrť si kladie za ciel revitalizovať transformačné územie Sofíjske náměstí v Prahe 12. Hlavnou dominantou celého projektu je rezidenčné bývanie a rozsiahly park, ďalej sú navrhnuté obchodné jednotky. Celá revitalizácia prebehne pod záštitou pražského developera a časť územia bude vybudovaná súkromným developerom. Kladieme za cieľ vytvorenie miesta pre život a príjemné trávenie voľného času. Projekt bude splňovať moderné požiadavky a bude reflektovať potreby verejnosti aj mesta. V projekte je navrhnuté aj nájomné bývanie.
Vedoucí práce: Jaroslav Kaizr
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet