Sofijské náměstí – Developerský projekt - Tyl, Dominik; Mazáček, David; Rýdlová, Barbora, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Závěrečná práce představuje developerský projekt se všemi podstatnými náležitostmi. Řešené území je Sofijské náměstí v městské části Praha 12, které nabízí přibližně 63 000 m2 hrubých podlahových ploch. Řešené území je aktuálně charakterizováno původní zástavbou s architektonickým a stavebně technickým řešením odpovídajícím přibližně 80. letům 20. století. Na základě důkladné analýzy jsou prezentována řešení území odpovídající dnešní době dle jednotlivých rolí v developerském teamu.
Vedoucí práce: David Mazáček
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet