Sofijské náměstí – Developerský projekt - Stanko, Josef (2023)
Závěrečná práce představuje developerský projekt se všemi podstatnými náležitostmi. Řešené území je Sofijské náměstí v městské části Praha 12, které nabízí přibližně 63 000 m2 hrubých podlahových ploch. Řešené území je aktuálně charakterizováno původní zástavbou s architektonickým a stavebně technickým řešením odpovídajícím přibližně 80. letům 20. století. Na základě důkladné analýzy jsou prezentována řešení území odpovídající dnešní době dle jednotlivých rolí v developerském teamu.