Podnikatelský plán ovocného baru - Do, Lam Trinh (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá vyhotovením podnikatelského plánu smoothie baru. Tento podnik se bude nacházet v České republice a bude sloužit jako podklad pro otevření plánované firmy či k získání potencionálních investorů. Teoretická část obsahuje oblasti ze základních pojmů v podnikatelské činnosti. Zároveň popisuje výběr způsobu plánování, což může být vytvoření klasického podnikatelského plánu či zkrácená verze modelu Lean Canvas. V rámci praktické části se bude zabývat vytvořením celistvého podnikatelské plánu, který zahrnuje stanovení cílů firmy, provedení analýzy trhu a konkurence, tvorbu plánu, marketingového a finančního plán a dalších klíčových aspektů, které jsou nezbytné pro úspěšné provedení podnikatelského záměru. Hlavním cílem práce je zodpovězení otázek k vytvoření podnikatelského plánu pro založení budoucího smoothie baru se všemi jeho náležitostmi.