Dopad pandemie COVID-19 na kreditní riziko bank - Arabska, Liudmyla; Dvořák, Petr, 1960-; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato diplomová práce se věnuje problematice dopadu pandemie COVID-19 na kreditní riziko bank v České republice. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se skládá z prvních čtyř kapitol a věnuje se průběhu pandemie a jejím ekonomickým souvislostem. Dále teoretická část obsahuje základní informace, které se týkají problematiky kreditního rizika. Analytická část této závěrečné práce se skládá z páté a šesté kapitoly a je zaměřena na splnění stanovených cílů. Hlavním cílem je komplexně zhodnotit dopad pandemie COVID-19 na kreditní riziko bank v České republice. Pro dosažení hlavního cíle je také stanoven dílčí cíl, a to provést analýzu vývoje kreditního rizika v období pandemie. Pro dosažení dílčího cíle jsou v páté kapitole analytické části vyhodnocené hypotézy, které byly stanovené na začátku diplomové práce. Výsledkem této práce je komplexní zhodnoceni dopadu pandemie na kreditní riziko bank.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finanční inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses