Úspěšnost náborových procesů agenturní společnosti - Králičová, Natálie (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na získávání a výběr zaměstnanců agenturní společnosti ABC. Cílem práce bylo zhodnotit 3 typy pozic s různými požadavky z hlediska úspěšnosti náborových procesů a výdělečnosti. K zajištění důkladného prozkoumání náboru byla sbírána data různého typu. Byl proveden polostrukturovaný rozhovor, který umožnil získání přehledu o náboru a zjištění povědomí společnosti o stavu firmy. Primární data pro výpočty a celkový přehled byla sbírána z interního systému společnosti za dohledu odpovědných osob. Výzkum trval 3 měsíce a byl ukončen z důvodu pozastavení náboru. Výzkum odhalil slabiny ve fungování společnosti a pomohl ukázat skutečné náklady a výnosy související s náborem. Díky datům a výzkumu si společnost může vytvořit lepší přehled a zapracovat získaná data do běžných funkčních procesů.