Úspěšnost náborových procesů agenturní společnosti - Králičová, Natálie; Palíšková, Marcela, 1961-; Havlíček Linhartová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na získávání a výběr zaměstnanců agenturní společnosti ABC. Cílem práce bylo zhodnotit 3 typy pozic s různými požadavky z hlediska úspěšnosti náborových procesů a výdělečnosti. K zajištění důkladného prozkoumání náboru byla sbírána data různého typu. Byl proveden polostrukturovaný rozhovor, který umožnil získání přehledu o náboru a zjištění povědomí společnosti o stavu firmy. Primární data pro výpočty a celkový přehled byla sbírána z interního systému společnosti za dohledu odpovědných osob. Výzkum trval 3 měsíce a byl ukončen z důvodu pozastavení náboru. Výzkum odhalil slabiny ve fungování společnosti a pomohl ukázat skutečné náklady a výnosy související s náborem. Díky datům a výzkumu si společnost může vytvořit lepší přehled a zapracovat získaná data do běžných funkčních procesů.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses