Využití online náborových pohovorů v praxi - Pánková, Aneta; Říhová, Gabriela; Kronberger, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na využití online náborových pohovorů v praxi. Cílem práce je vyhodnocení veškerých aspektů online způsobu náborového pohovoru z pohledu zaměstnanců ve společnosti XY. K naplnění tohoto cíle je využito literární rešerše a následně vlastního výzkumu. Literární rešerše se zabývá získáváním a výběrem zaměstnanců. Vlastní výzkum se poté soustředí v rámci hloubkových rozhovorů a dotazníkového šetření na zaměstnance společnosti XY a jejich zkušenosti s online náborovými pohovory. Zároveň pro lepší porozumění je v praktické části představen i proces náboru ve společnosti XY. Na základě získaných dat v závěru práce je navrženo doporučení pro danou společnost a pro Výsledky zkoumání atributů online náborových pohovorů je možné aplikovat i v jiných společnostech, které využívají nebo do budoucna chtějí využívat online náborové pohovory ve výběrových řízeních.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses