Využití inovačního potenciálu Škoda Transportation a.s. v regionu CEE - Kovárik, Dávid; Bočková, Nina, 1971-; Šlapáková Losová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu inovačního potenciálu české společnosti Škoda Transportation a.s. Práce bude rozdělena na teoretickou a praktickou část. V první, teoretické části bude popsána terminologie a teorie pojmů, jakými jsou inovace a její různé formy, dělení inovací, inovační modely, inovační potenciál a také finanční analýza. Praktická část bude věnována analýze výročních zpráv společnosti Škoda Transportation a.s. a její finanční analýze, ale také analýze vnějšího a vnitřního prostředí. Práce bude zakončena závěrečným souborem návrhů opatření k dalšímu využití inovačního potenciálu a následným odkázáním na zdroje a přílohy.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses