Marketingový plán značky Klinosan - Krejčí, Kryštof; Procházková, Markéta; Hudec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce řeší problematiku marketingového plánování. Cílem práce bylo vytvořit marketingový plán vybrané společnosti, který je společnosti poskytnut a v praxi uplatněn. Práce je zpracována na základě rešerše teoretických poznatků. Data o spotřebitelích a konkurentech byla získávána sekundárním i primárním výzkumem, a to pomocí mystery shoppingu. Sekundární a primární data sloužila k vytvoření praktického marketingového plánu pro potřeby podniku. Závěr práce vychází ze syntézy poznatků a jejich shrnutí pro praktické využití plánu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses