Volnočasové zážitky jako nástroj animace kulturního dědictví na příkladu Festivalu Banát - Nouza, Martin; Tyslová, Irena; Šmíd, Ilja, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá dopadem multižánrového Festivalu Banát na české vesnice v Banátu v rovině animace kultury. Cílem práce bylo zhodnotit zdařilost animace skrze řadu ukazatelů, které byly sesbírány pomocí dotazníku, jehož se zúčastnili návštěvníci festivalu a další dotčené skupiny. Výzkum přináší řadu výsledků, jako např. návratnost účastníku festivalu do destinace či míra finanční a materiální podpory, kterou návštěvníci festivalu poskytují po účasti na festivalu. Na závěr práce je zhodnocena úspěšnost animace na základě zjištěných výsledk
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses