Zefektivnění procesu informačního toku objednávek společnosti PINIE Lubná, spol. s r.o. - Cusacková, Jessica (2023)
Tato bakalářská práce sestávající z části teoretické a praktické je zaměřena na optimalizaci procesů. Teoretická část se opírá o literární rešerši v rámci tématu práce, obsahuje definice klíčových pojmů, týkajících se procesů a přístupů a metod k jejich zlepšování. Praktická část je zaměřena na procesy a možnosti jejich optimalizace v rámci konkrétního podniku, dále mapuje proces týkající se toku informací objednávek vybraného podniku, definuje slabá místa procesu a problémy z nich vyplývající, vše s vazbou ke konkrétnímu podniku. Práce stanovuje dva hlavní problémy a vypracovává návrh na jejich zlepšení za využití metody PDCA.