Zefektivnění procesu informačního toku objednávek společnosti PINIE Lubná, spol. s r.o. - Cusacková, Jessica; Svobodová, Hana, 1961-; Pergler, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce sestávající z části teoretické a praktické je zaměřena na optimalizaci procesů. Teoretická část se opírá o literární rešerši v rámci tématu práce, obsahuje definice klíčových pojmů, týkajících se procesů a přístupů a metod k jejich zlepšování. Praktická část je zaměřena na procesy a možnosti jejich optimalizace v rámci konkrétního podniku, dále mapuje proces týkající se toku informací objednávek vybraného podniku, definuje slabá místa procesu a problémy z nich vyplývající, vše s vazbou ke konkrétnímu podniku. Práce stanovuje dva hlavní problémy a vypracovává návrh na jejich zlepšení za využití metody PDCA.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses