Motivace a spokojenost zaměstnanců v poradenské společnosti XY - Ladner, Dominik; Legnerová, Kateřina, 1965-; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce se zabývá tématem motivací a spokojeností zaměstnanců ve vybrané poradenské společnosti XY. Teoretická část se věnuje výčtu hlavních vedoucích témat k dané problematice. Definuje vybrané motivační teorie, motivaci v obecném slova smyslu a nástroje pracovní spokojenosti včetně popisu zaměstnaneckých benefitů a základním odměňovacím procesům. V praktické části diplomové práce bylo realizováno dotazníkové šetření na vybraném vzorku respondentů, kteří byli vybráni na základě délky působení ve vybrané poradenské společnosti. Závěr práce je věnován návrhům opatření, která by měla vést ke zlepšení současného stavu. Hlavním cílem práce je analyzovat motivaci a spokojenost zaměstnanců vybrané poradenské společnosti.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses