Potreby manažérov v oblasti duševného zdravia s dôrazom na smart technológie - Borzová, Romana; Honsová, Pavlína; Půbalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práca sa zaoberá potrebami manažérov v oblasti duševného zdravia. Hovorí o dôležitosti duševného zdravia a využíva poznatky Pozitívnej psychológie. Venuje sa aj negatívnym vplyvom na duševné zdravie a záťažovým faktorom manažérov. Práca popisuje prístupy, spôsoby prevencie a budovania duševného zdravia na úrovni jednotlivca aj v kontexte organizačného prostredia. Dôležitou časťou práce je využitie rôznych druhov smart technológií pre podporu duševného zdravia. Cieľom práce je pomocou hĺbkových rozhovor a následnej analýzy metódou IPA odkryť potreby manažérov v oblasti duševného zdravia a aj spôsoby, akými pre tento účel smart technológie využívajú. Skúmanými boli nároky na technológie spolu s oblasťami, v ktorých im technológie pomáhajú ich potreby naplniť. Rovnako dôležitou súčasťou práce bolo odhalenie dôvodov využívania, ale aj nevyužívanie niektorých smart technológií.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses