Shadow economy in Italy - Zhumabayeva, Venera; Máslo, Lukáš Augustin, 1985-; Sáenz de Viteri Vázquez, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2023)
Analysis of shadow economy in Italy for 1995-2019 years.
Vedoucí práce: Lukáš Augustin Máslo
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: economics [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses