Návrh online marketingové strategie pro firmu Bydlíme snadno s.r.o. - Tisoň, Lukáš (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na online marketingovou strategii konkrétní firmy, založenou na frameworku See-Think-Do-Care, která zohledňuje rozdílné nákupní fáze a potřeby zákazníků v každé této fázi. Práce také popisuje principy strategického marketingu, zmíněný framework STDC, základní rysy online marketingu a online marketingové kanály. Hlavním cílem této práce je pomoci firmě Bydlíme snadno zvýšit povědomí o značce a službě a navýšit počet poptávek a prodejů pomocí navržení online marketingové strategie, včetně rozložení rozpočtu a stanovení KPIs. Realizací marketingových aktivit odpovídajících návrhu publikům, cílům, kanálům a obsahu – může firma dosáhnout efektivního marketingu nejen v krátkodobém, ale hlavně dlouhodobém horizontu, neboť bude komunikovat s uživateli napříč všemi čtyřmi fázemi nákupního procesu.