Marketingová strategie projektu Plantasia, obchod s rostlinami - Dangová, Thu Hang (2023)
Hlavním cílem této diplomové práce je přiblížit trh pokojových rostlin a sestavit marketingovou strategii projektu Plantasie. V teoretické části jsou popsány dosavadní poznatky týkajících se marketingové strategie a s nimi spjaté metody, které jsou využity v praktické části práce. Důraz je kladen na cílený marketing, zejména segmentační část. Praktická část přináší situační analýzu, tedy popisuje makro prostředí a mikro prostředí kolem projektu. Výzkum odhaluje chování spotřebitelů na tomto trhu a odkrývá obsluhované segmenty. Práce přináší strategický marketing a 4P založená na výzkumu.