Marketingová strategie projektu Plantasia, obchod s rostlinami - Dangová, Thu Hang; Mareš, Jan, 1986-; Nedvídek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Hlavním cílem této diplomové práce je přiblížit trh pokojových rostlin a sestavit marketingovou strategii projektu Plantasie. V teoretické části jsou popsány dosavadní poznatky týkajících se marketingové strategie a s nimi spjaté metody, které jsou využity v praktické části práce. Důraz je kladen na cílený marketing, zejména segmentační část. Praktická část přináší situační analýzu, tedy popisuje makro prostředí a mikro prostředí kolem projektu. Výzkum odhaluje chování spotřebitelů na tomto trhu a odkrývá obsluhované segmenty. Práce přináší strategický marketing a 4P založená na výzkumu.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses