Analýza postoja spotrebiteľov k načúvacím prístrojom - Moškurják, Tim (2023)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analyzovať postoj spotrebiteľov k načúvacím prístrojom za pomoci analýzy výsledkov z dotazníkového šetrenia a rozhovoru s odborníkom na starostlivosť o sluch. Syntéza výsledkov uvedených analýz priniesla viacero prekvapivých záverov o používateľoch načúvacích prístrojov, no tiež potvrdila niektoré z predpokladov. Spolu s teoretickým základom vychádzajúcim z rešerši literatúry zameranej na skúmanú problematiku straty sluchu a marketingu v oblasti načúvacích prístrojov, tak bol vytvorený teoreticko-praktický základ pre zostavenie odporúčaní na tvorbu marketingovej stratégie pre spoločnosti pôsobiace na stále rozvíjajúcom sa trhu načúvacích prístrojov ktorý, ako sa ukázalo, predstavuje veľký potenciál rastu.