Analýza postoja spotrebiteľov k načúvacím prístrojom - Moškurják, Tim; Procházková, Markéta; Praus, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analyzovať postoj spotrebiteľov k načúvacím prístrojom za pomoci analýzy výsledkov z dotazníkového šetrenia a rozhovoru s odborníkom na starostlivosť o sluch. Syntéza výsledkov uvedených analýz priniesla viacero prekvapivých záverov o používateľoch načúvacích prístrojov, no tiež potvrdila niektoré z predpokladov. Spolu s teoretickým základom vychádzajúcim z rešerši literatúry zameranej na skúmanú problematiku straty sluchu a marketingu v oblasti načúvacích prístrojov, tak bol vytvorený teoreticko-praktický základ pre zostavenie odporúčaní na tvorbu marketingovej stratégie pre spoločnosti pôsobiace na stále rozvíjajúcom sa trhu načúvacích prístrojov ktorý, ako sa ukázalo, predstavuje veľký potenciál rastu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses